Gastenboek van Open Tuinen Overasselt en omgeving

Schrijf een nieuw bericht voor ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.81.183.183 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Anneke Meijsen
Wat een prachtig boekje voor 2018! Wij doen weer met plezier mee. Petry en Anneke
Ben & Loes Thijssen
Ook 2016 weer helemaal top. We waren vroeg gegaan,,..ivm het weer. En wat was het weer mooi,...Leuke idee├źn,...gastvrije deelnemers,..en prachtige tuinen, werkelijk met liefde gemaakt,..wat een heerlijk sfeertje,..! Bedankt voor de koffie Yolanda,..en heerlijke koekjes van de warme bakker,... Hhhmmm tot 2017...,..!
Liesbeth Arts van Castreren
Open Tuinendag 2016 was weer een feestje! Een groot compliment voor de openstellers. Goede sfeer in alle tuinen. Overal had je het gevoel hartelijk welkom te zijn. Het weer ging op en neer van lange broek naar korte rokjesweer. Een flinke bui mocht de pret niet drukken. We hebben genoten. Elisa Kester uit Uden Liesbeth Arts Overasselt
Henk van den Heuvel
Wat een geweldige dag hebben we beleefd met zoveel leuke en enthousiaste bezoekers tijdens de open tuinen dag 2016 in onze tuin. De teller staat op 181. Om 10. 00 uur de eerste en 17.30 uur de laatste weg. Alle medewerkers bedankt. Alle bezoekers bedankt.
Liesbeth Arts
Met deze eerste berichten ben ik het helemaal eens. Leuke nieuwe look na 10 jaar. Een mooie presentatie van onze activiteiten. Waar we morgen zelfs een trofee voor krijgen. Koningsdag 27 april 2016 10.00 uur op het dorpsplein in Overasselt. Liesbeth Arts van Casteren
Loes Thijssen
Lieve mensen ,..wat een mooie site met prachtige foto's die ik herken,...! Vorig jaar voor het eerst samen met manlief de route gefietst en wat hebben wij genoten van jullie werk...! Fantastisch en natuurlijk zijn we er weer bij tot 12 juni..! Ben & Loes Thijssen Malden.
Henk van den Heuvel
Commissie Open tuinen Overasselt e.o. Gefeliciteerd met de vernieuwde website. Ziet er fris en vrolijk uit. Succes met de voorbereiding open tuinen dag 2016 op 12 juni. Groeten Henk.