Gastenboek van Open Tuinen Overasselt en omgeving

Schrijf een nieuw bericht voor ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.162.224.176 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Yolanda Effing
Lieve gasten van de Open tuinendag van 10 juni 2018. Wat hebben we genoten van jullie grote opkomst. De zon deed ook goed mee. De sfeer was erg goed. Velen hebben met elkaar gesproken over tuinen, het weer, de dag zelf. Vragen werden beantwoord, tips werden gegeven. De tuin heeft een grote metamorfose ondergaan afgelopen jaar. De werkzaamheden werden in een fotoboek uit de doeken gedaan. Dit onder het genot van een kopje koffie/thee. Bij ons in de tuin stond als extra een kraampje met blauwe bessen producten van een kweker uit de buurt. Een vers blauwe bessengebakje bij de koffie werd dan ook niet afgeslagen. Het was fantastisch weer om er op uit te trekken met de fiets. Dwars door de natuur van ons dorp Overasselt, met als tussenstop telkens een tuin. Een dag met een gouden randje.
Henk
Wat een prachtige dag de open tuinen dag 2018. Mooie verscheidenheid aan tuinen. Mooie en enthousiaste bezoekers. Allen bedankt en blijf doorgaan.
Ben & Loes Thijssen
Ook 2016 weer helemaal top. We waren vroeg gegaan,,..ivm het weer. En wat was het weer mooi,...Leuke idee├źn,...gastvrije deelnemers,..en prachtige tuinen, werkelijk met liefde gemaakt,..wat een heerlijk sfeertje,..! Bedankt voor de koffie Yolanda,..en heerlijke koekjes van de warme bakker,... Hhhmmm tot 2017...,..!
Liesbeth Arts van Castreren
Open Tuinendag 2016 was weer een feestje! Een groot compliment voor de openstellers. Goede sfeer in alle tuinen. Overal had je het gevoel hartelijk welkom te zijn. Het weer ging op en neer van lange broek naar korte rokjesweer. Een flinke bui mocht de pret niet drukken. We hebben genoten. Elisa Kester uit Uden Liesbeth Arts Overasselt
Henk van den Heuvel
Wat een geweldige dag hebben we beleefd met zoveel leuke en enthousiaste bezoekers tijdens de open tuinen dag 2016 in onze tuin. De teller staat op 181. Om 10. 00 uur de eerste en 17.30 uur de laatste weg. Alle medewerkers bedankt. Alle bezoekers bedankt.
Liesbeth Arts
Met deze eerste berichten ben ik het helemaal eens. Leuke nieuwe look na 10 jaar. Een mooie presentatie van onze activiteiten. Waar we morgen zelfs een trofee voor krijgen. Koningsdag 27 april 2016 10.00 uur op het dorpsplein in Overasselt. Liesbeth Arts van Casteren
Loes Thijssen
Lieve mensen ,..wat een mooie site met prachtige foto's die ik herken,...! Vorig jaar voor het eerst samen met manlief de route gefietst en wat hebben wij genoten van jullie werk...! Fantastisch en natuurlijk zijn we er weer bij tot 12 juni..! Ben & Loes Thijssen Malden.
Henk van den Heuvel
Commissie Open tuinen Overasselt e.o. Gefeliciteerd met de vernieuwde website. Ziet er fris en vrolijk uit. Succes met de voorbereiding open tuinen dag 2016 op 12 juni. Groeten Henk.