Wij heten u van harte welkom bij alweer de 14e editie van onze OPEN-TUINENDAG in Overasselt en omgeving en wel op ZONDAG 9 JUNI 2019.

 

Noteer de datum, vast in uw agenda.

Maak vast afspraken met vrienden/ familie, buren om samen langs de open gestelde tuinen en de prachtige omgeving van Overasselt en omstreken te gaan fietsen. Een heerlijk ontspannen dagje uit!

Vanaf 14 mei zijn de fietsrouteboekjes weer te koop bij de verschillende voorverkoopadressen. Dan kunt u  de mooie tuinverhalen vast doorlezen en aan de hand daarvan een keus maken uit het aanbod welke u op de Open tuinendag wilt gaan bezoeken. Voor slechts € 1,00 hebt u een prachtig boekje in kleur, incl. de fietsroute en alle deelnemende tuinen. Iedere tuin open steller plaatst een foto van zijn of haar tuin, zodat je het verhaal van de eigenaar beter voor je ziet. Lees de verhalen van de tuinliefhebbers die hun tuin open stellen, hun liefde voor de tuin, hun ervaringen, hun stijl, het buiten zijn op de plek waar zij zich happy voelen. Een mooi naslagwerk. Kóm die sfeer proeven! U bent van harte welkom.

 

 

Hebt u er wel eens aan gedacht om andere mensen ook van uw tuin te laten genieten? Kom kijken en/of doe mee. Noteer de datum vast in uw agenda. Misschien kent u wel een tuin die gezien mag worden, maar waarvan de eigenaar zich niet durft aan te melden. Laat het ons weten, wij willen graag over hun tuin gaan praten en misschien zal in een volgend jaar ook deze tuin dan open zijn om te bezoeken!
De tuin hoeft niet groot of bijzonder te zijn. Het belangrijkste is, dat de passie en liefde voor de tuin gevoeld wordt.

Kijk hier voor meer informatie, aanmelden kan op de pagina contact