ZONDAG 14 juni 2020, van 10.00 uur – 17.00 uur.

De 15e Open Tuinendag gaat een feestje worden!

We hebben een jubileum te vieren!

15 Jaar organiseren we met veel plezier de Open Tuinendag. Altijd met een mooie fietsroute die leidt van tuin naar tuin door de prachtige omgeving van Overasselt, Nederasselt en Heumen. De basis is altijd het zelfde gebleven, mensen die hun tuin/tuinpoort open stellen voor publiek met de bedoeling om mensen mee te laten genieten van waar zij zoveel plezier aan beleven. De kennis kun je dan delen met de bezoekers. Er worden vele tips over en weer gegeven onder elkaar. Men raakt met elkaar aan de praat. Men gaat heerlijk in een tuin zitten op een van de vele bankjes/ stoelen en geniet!

Wij zullen als organisatie extra activiteiten organiseren en er een feestelijk tintje aan geven. Nadere info volgt in de fietsrouteboekjes die vanaf half mei bij de verschillende voorverkoopadressen te koop zijn.

 

Schrijf de datum vast in de agenda en maak met vrienden, buren, familie er een mooi uitje van.

 

 

 

 

Hebt u er wel eens aan gedacht om andere mensen ook van uw tuin te laten genieten? Kom kijken en/of doe mee. Noteer de datum vast in uw agenda. Misschien kent u wel een tuin die gezien mag worden, maar waarvan de eigenaar zich niet durft aan te melden. Laat het ons weten, wij willen graag over hun tuin gaan praten en misschien zal in een volgend jaar ook deze tuin dan open zijn om te bezoeken!
De tuin hoeft niet groot of bijzonder te zijn. Het belangrijkste is, dat de passie en liefde voor de tuin gevoeld wordt.

Kijk hier voor meer informatie, aanmelden kan op de pagina contact