Met pijn in ons hart hebben wij, de commissieleden moeten besluiten om

de 15e Open Tuinen Dag op zondag 14 juni 2020

niet door te laten gaan.

Het is een “bizarre situatie” om de woorden van mark Rutte maar te gebruiken.

Het coronavirus houdt ons land in de greep. Eenvoudige richtlijnen om geen handen te geven, vaker handen te wassen en anderhalve meter afstand te houden, het verbieden van grote bijeenkomsten en sluiting van de horeca lijken effect te hebben op de groei van het aantal besmettingen.

Deze maatregelen hebben een grote impact op onze samenleving en hoe het na die verlenging verder allemaal gaat verlopen blijft onzeker.

Met dat alles in gedachten lijkt de Open Tuinen Dag in juni nog ver weg maar de afspraken en voorbereidingen vergen de nodige inzet en tijd.

Helaas moeten wij daarom berichten, dat de commissie besloten heeft om de Open Tuinen Dag van zondag 14 juni niet door te laten gaan. Heel erg jammer en “met pijn in ons hart” hebben wij deze beslissing genomen.

 

Hebt u er wel eens aan gedacht om andere mensen ook van uw tuin te laten genieten? Kom kijken en/of doe mee. Noteer de datum vast in uw agenda. Misschien kent u wel een tuin die gezien mag worden, maar waarvan de eigenaar zich niet durft aan te melden. Laat het ons weten, wij willen graag over hun tuin gaan praten en misschien zal in een volgend jaar ook deze tuin dan open zijn om te bezoeken!
De tuin hoeft niet groot of bijzonder te zijn. Het belangrijkste is, dat de passie en liefde voor de tuin gevoeld wordt.

Kijk hier voor meer informatie, aanmelden kan op de pagina contact