Open Tuinendag/weekend

10 èn 11 juli 2021

 

Beste tuinliefhebbers,

 

De Open Tuinendag van Overasselt en omgeving is verplaatst naar zaterdag 10 èn zondag 11 juli 2021.

De reden is, dat we in juni geen evenement mogen organiseren vanwege Covid19. Met de huidige versoepelingen is de verwachting dat bepaalde evenementen ná 16 juni wel zijn toegestaan, maar vrijwel zeker na 1 juli. Om zo weinig mogelijk risico te lopen hebben wij daarom besloten het evenement te verschuiven ná deze datum. Het 2e weekend van juli dus. Althans dat proberen we, want wij blijven positief en gaan ervan uit dat het dan door kan gaan. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. We kijken allemaal denken wij wel uit naar een hele gezellige buitenactiviteit op gepaste afstand met alle RIVM regels in acht nemend. We zijn aan het nadenken over mogelijkheden waarmee we gedoseerd mensen in de tuinen toe kunnen laten. We maken geen fietsrouteboekje met daarin de beschrijvingen van de deelnemende tuinen en de sponsoren. We maken een flyer zonder uitgebreide tuinbeschrijvingen en sponsors. Zo’n flyer kunnen we op het laatste moment nog laten drukken en de kosten blijven dan beperkt. De Sponsors vind u op onze webpagina onder het kopje “Sponsors”. Klikt u op de link, dan komt u vanzelf  op hun website.

Alles is nog onder voorbehoud, maar we hopen dat het door kan gaan. Wij kijken uit naar jullie komst.

 

Hebt u er wel eens aan gedacht om andere mensen ook van uw tuin te laten genieten? Kom kijken en/of doe mee. Noteer de datum vast in uw agenda. Misschien kent u wel een tuin die gezien mag worden, maar waarvan de eigenaar zich niet durft aan te melden. Laat het ons weten, wij willen graag over hun tuin gaan praten en misschien zal in een volgend jaar ook deze tuin dan open zijn om te bezoeken!
De tuin hoeft niet groot of bijzonder te zijn. Het belangrijkste is, dat de passie en liefde voor de tuin gevoeld wordt.

Kijk hier voor meer informatie, aanmelden kan op de pagina contact