Let op.

De nieuwe datum voor de Open Tuinen Dag is

Zaterdag 10 èn zondag 11 juli 2021.

Verdeeld over 2 dagen staan 15 enthousiaste tuineigenaren klaar om jullie te verwelkomen in hun tuin.

Welke tuinen wanneer open zijn, zien jullie staan op de website onder het kopje Open Tuinendag/weekend 2021.

Daar vind je een plattegrond met een te volgen fietsroute en de markering van de deelnemende tuinen.

De flyer ligt nu ook bij diverse locaties in en om Overasselt, zoals winkels en bedrijven. Je mag de flyer gratis meenemen. De plattegrond en de flyer kunnen ook vanaf de website geprint worden. Dit kan door op de afbeeldingen van de deelnemers en de plattegrond te klikken die staat op de pagina van Open Tuinendag/weekend 2021.

We hanteren een maximum aantal bezoekers per tuin. Dit om voldoende afstand te kunnen houden, zodat we ons aan de maatregelen van het RIVM kunnen houden. De anderhalve meter maatregel is nml nog steeds van kracht. Het aantal verschilt per tuin. In een grote tuin kunnen  natuurlijk meer mensen tegelijkertijd zijn, als in een kleinere tuin.

Bij vele tuinen ligt een attribuut klaar liggen bij de ingang van de tuin. De bedoeling is dan, dat iedere bezoeker een attribuut meeneemt bij het verblijf in de tuin. Zijn de attributen op, dan wacht men even op gepaste afstand buiten de tuin. Zo’n attribuut kan van alles zijn. De tuineigenaar bepaalt zelf wat hij daarvoor gebruikt. Bij het verlaten van de tuin, dient het attribuut teruggelegd te worden voor de volgende bezoeker. Desgewenst kan de volgende bezoeker het attribuut desinfecteren. Materiaal is daarvoor aanwezig.

Houd de website goed in de gaten voor de laatste update.

De flyers zijn nu verkrijgbaar bij verschillende winkels en bedrijven in- en om Overasselt.

Op de Open tuinendag/weekend zelf zolang de voorraad strekt bij de deelnemende tuinen.